MIKLAVŽ IN RDEČA KAPICA V DOMU ANTONA SKALE

Otroke in mladostnike Doma Antona Skale so ob prihodu Miklavža razveselili vzgojitelji s predstavo Rdeča Kapica. Na obisk sta prišla tudi Miklaž in Parkelj. Vsi otroci so povedali, da so bili pridni in da se bodo potrudili, da bodo v novem letu še bolj pridni. Ob koncu je sledil tudi ples, na katerem smo se vsi poveselili in se me seboj družili. Komaj čakamo še druge dobre može.

VABIMO VAS NA TRETJI DEL ŠOLE OSEBNOSTI

Tretji del Šole osebnosti bo v petek, 12. decembra 2014, s pričetkom ob 9.00. Seminar bo izvajal dr. Viljem Ščuka na temo Jabolko ne pade daleč od drevesa. Seminarju bo sledila še delavnica o oblikovanje vrednot. Prisrčno vabljeni. 

Read more...

TINA PRAZNUJE

Rojstni dan je praznovala naša Tina. Zelo je bila vesela pesmice, ki smo ji zapeli in naših čestitk. Še enkrat; vse najboljše Tina!

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

CENTER

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..