USPEŠNO IZVEDEN PRVI DEL ŠOLE OSEBNOSTI

Uspešno smo izvedli prvi del Šole osebnosti v Centru za izobraževanje, svetovanje in podporo Doma Antona Skale Maribor. Udeleženci smo bili navdušeni nad predavnjem in delavnicami dr. Viljema Ščuke.
Vabimo vas tudi na nadaljevanje šole osebnsoti, ki bo 14. 11. 2014 ob 9.00 in 12. 12. 2014. Več o možnosti prijave in udeležbe na seminarju si lahko preberete s klikom na "Preberi več".

Read more...

ŠOLA OSEBNOSTI V DOMU ANTONA SKALE MARIBOR

Spoštovani/spoštovane, vabimo vas v Center izobraževanja, svetovanja in podpore Doma Antona Skale

Dom Antona Skale Maribor odpira Center za izobraževanje, svetovanje in podporo. Center izhaja iz potreb okolja, kjer primanjkuje znanja, podpore in pomoči svojcem in vsem, ki se ukvarjajo z otroci s posebnimi potrebami. V okviru Centra bo dom ponudil izobraževanja in delavnice, ki bodo učiteljem, vzgojiteljem, svetovalnim delavcem v pomoč pri delu z osebami s posebnimi potrebami. Začenjamo s Šolo osebnosti dr. Viljema Ščuka.
Vsako prvo sredo v mesecu, od 14.00-17.00 ure, ponujamo informacije, pomoč, svetovanje in obravnavo za otroke s posebnimi potrebami. Denar za izvajanje je pridobljen na razpisu.

Read more...

OBISKALI SMO SIKALU ZOO

Otroci in mladostniki iz Doma Antona Skale so obiskali privatni živalski vrst SIKALU Zoo v Boračevi oziroma Radencih. Veliko njihovega zanimanja so pritegnile: dvogrbe kamele, koze, opice, lame in ostale živali.

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

CENTER

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..