ŠOLA OSEBNOSTI V DOMU ANTONA SKALE MARIBOR

Spoštovani/spoštovane, vabimo vas v Center izobraževanja, svetovanja in podpore Doma Antona Skale

Dom Antona Skale Maribor odpira Center za izobraževanje, svetovanje in podporo. Center izhaja iz potreb okolja, kjer primanjkuje znanja, podpore in pomoči svojcem in vsem, ki se ukvarjajo z otroci s posebnimi potrebami. V okviru Centra bo dom ponudil izobraževanja in delavnice, ki bodo učiteljem, vzgojiteljem, svetovalnim delavcem v pomoč pri delu z osebami s posebnimi potrebami. Začenjamo s Šolo osebnosti dr. Viljema Ščuka.
Vsako prvo sredo v mesecu, od 14.00-17.00 ure, ponujamo informacije, pomoč, svetovanje in obravnavo za otroke s posebnimi potrebami. Denar za izvajanje je pridobljen na razpisu.

Read more...

OBISKALI SMO SIKALU ZOO

Otroci in mladostniki iz Doma Antona Skale so obiskali privatni živalski vrst SIKALU Zoo v Boračevi oziroma Radencih. Veliko njihovega zanimanja so pritegnile: dvogrbe kamele, koze, opice, lame in ostale živali.

SPOZNAVNI PIKNIK 2014

Kot vsako leto smo se tudi letos z novinci v domu spoznali na spoznavnem pikniku. Letos smo ga organizirali 2. oktobra. Da je bilo na pikniku bolj zanimivo, smo organizirali karaoke. Ob veselih pesmih pa smo tudi zaplesali. Družabno srečanje vseh, ki živimo in delamo v domu smo izkoristili tudi zato, da smo Mateju Kopiču čestitali za osvojeno srebrno medaljo v namiznem tenisu na Specialni olimpijadi. Tudi ob tej priložnosti čestitamo našemu olimpijcu. Trudili se bomo, da bo prešerno vzdušje s piknika vztrajalo skozi vse leto, ali vsaj do naslednjega piknika, ko se bomo spet poveselili.

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

CENTER

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..