VALENTINOV PLES 2015

V Domu Antona Skale Maribor smo z Valentinovim plesom obeležili dan zaljubljenih. Ples je ponovno pokazal veliko povezanost med otroki in mladostniki, ne glede na njihove sposobnosti in razlike v starosti. Vsi smo se, polni ljubezni, lepo zabavali in se imeli radi.

KURENTI PRI NAS

Skupina kurentov je danes iskala otroke in mladostnike iz Doma Antona Skale. Iskali so in iskali in na našo srečo, srečali gospo Barbaro Kos, ki jih je pripeljala točno pred naš dom.
Bili so zeloooo glasni in kosmati.
Nekaj otrok se jim je pogumno približalo, nekateri pa so se raje skrili.
Na slikah je nekaj naših korenjakov, tesno ob kurentih.

          

KROFI V TRETJI SKUPINI

V 3.skupini smo se odločili, da se bomo naučili peči krofe, tako kot so jih pekle naše babice. Brez električnih mešalnikov in ostalih pripomočkov. Kar tako, prav po domače.
Ročno smo zamesili testo, kar nam je na čelo priklicalo kar nekaj potnih kapljic, nato smo oblikovali "žogice" , ki so morale kipniti in se povečati. Pri pečenju so iz njih nastali čudoviti pustni krofi, ki pa ne samo, da so bili lepi, bili so tudi božansko dobri.
Prilagamo dokaze.

          

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

CENTER

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..