60 LET DOMA ANTONA SKALE

  • V okviru 60 letnice se bo izvajal projekt "Pridne note korakajo v inkluzijo".
  • Slavnostna akademija v Narodnem domu.
Dom nekoč in danes.

PRIDNE NOTE KORAKAJO V INKLUZIJO

DOM ANTONA SKALE MARIBOR VABI NA MEDNARODNI GLASBENI PROJEKT

Na odru v srcu Maribora, v trgovskem centru Europark bo zvenela slovenska ljudska glasba, pa tudi ljudska glasba drugih narodov. Izvajale jo bodo številne šole, zavodi, ustanove ter društva z otroki in mladostniki in vsemi, ki so po srcu mladi.
Mednarodni glasbeni projekt Pridne note bo izveden v sklopu 60. obletnice Doma Antona Skale Maribor, v četrtek, 26.5.2016, s pričetkom ob 10. uri in bo trajal do 14. ure.

VLJUDNO VABLJENI!

Lep pozdrav!

Vodja projekta: Zlatko Štramec in ravnateljica, dr. Marica Horvat.

DEDEK MRAZ "KIDRIČEVO"

Letos nas je Dedek mraz obiskal celo dvakrat, pravzaprav smo mi drugič obiskali njega. V ponedeljek 21. 12. 2015 so nas povabili v Občino Kidričevo, kjer so samo za nas organizirali celodnevni program ob zaključku tega leta. Najprej so nas gostili v Starošincih v Fundaciji Nazaj na konja, kjer so vsi otroci in mladostniki doma spoznali, kako živijo konji, kako moramo za njih skrbeti in kako se lahko z njimi zabavamo. Najpogumnejši so konje tudi jahali, nekateri pa so prvič zbrali dovolj poguma, da so se konja sploh dotaknili. Sledilo je okusno kosilo v restavraciji Pan v centru Kidričevega, nato obisk v hiški Gozdne vile in prihod Dedka mraza, ki je obdaril vse domske otroke. Ogledali smo si tudi nov Družinski center v Kidričevem, ki so ga ustanovili v sklopu Fundacije Nazaj na konja. Na koncu našega obiska na Kidričevem smo poskusili še njihovo drsališče in se polni lepih vtisov vrnili nazaj domov. Za vse lepe trenutke se zahvaljujemo zaposlenim na Občini Kidričevo, še posebej pa gospe Merlak, ki je bila idejni vodja tega prelepega dne. Še enkrat hvala in upamo, da še kdaj na svidenje. Vsem otrokom, njihovim staršem in zaposlenim želimo miren zaključek tega leta ter obilo uspehov v novem 2016 letu.

Tukaj si lahko pogledate še več fotografij: ZVEZDNI PRAH

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..