ZA NAMI ŠE ENO ČUDOVITO LETO

Dragi otroci in mladostniki,

in tako je za nami še eno čudovito leto. Želimo vam prijetne, zanimive, poučne in brezskrbne počitnice. Preživite poletje aktivno in sproščeno v družbi vrstnikov in prijateljev. Obiščite nove in zanimive kraje, ki so lahko zelo blizu vas, le da tega prej niste opazili. Sprehajajte se, kolesarite, obiščite najbližja kopališča. Ne pozabite si vzeti čas za vaše najbližje, za babice in dedke ter druge sorodnike.

Nasvidenje do 1. septembra

NA KONČNEM IZLETU

Mladostniki 4. skupine so bili na končnem izletu v Kumrovcu, Zagrebu in Aqualuni v Podčetrtku. Spoznali so nove kraje in doživeli veliko novega. Veselimo se novega šolskega leta in novih potovanj.

Več slik s končnega izleta si poglejte tukaj: KONČNI IZLET

DOBRODELNI KONCERT

»Danes smo naredili prvi korak, s katerim bomo pomagali otrokom in mladostnikom Doma Antona Skale z zbranimi sredstvi, do nujne obnove potrebnih kopalnic« je v petek zvečer na odru Velike dvorane Narodnega doma Maribor, povedal Geza Farkaš, organizator in voditelj dobrodelnega koncerta.
Za dobro počutje obiskovalcev so na koncertu poskrbeli različni glasbeniki, pevci, glasbena skupina našega doma in diva slovenske glasbe Helena Blagne. S humorjem in nagradami za obiskovalce je koncert povezoval voditelj Geza se zeza.

Slike: GALERIJA 1

Slike: GALERIJA 2

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..