PRIREDITEV OB KULTURNEM DNEVU 13. 2. 2017

V ponedeljek, 13. februarja 2017, smo v Domu Antona Skale Maribor s kulturnim programom obeležili minuli slovenski kulturni praznik. Prisluhnili smo zgodbi o življenju našega največjega pesnika Franceta Prešerna, vmes pa so se publiki s svojimi kulturnimi točkami predstavile tudi vse naše skupine. S svojo prisotnostjo nas je počastila gospa Ambrožič – v spomin na njenega moža, dobrotnika DAS-a Boruta Ambrožiča st., je namreč poimenovana tudi soba v naši domski knjižnici, na kar smo izredno ponosni. Vse prisotne pa je nagovoril tudi njun sin, g. Borut Ambrožič, vodja projekta »Otrokom prijazno Unicefovo mesto Maribor«, ter naše otroke in mladostnike na njihovo veliko presenečenje in veselje obdaril z darili, ki jih je prispevalo podjetje Jolly-Aero. Zahvaljujemo se vsem, ki ste omogočili, da smo ob kulturnem dnevu še posebej začutili, da je naš dom zares »otrokom prijazno mesto«.

 

   

       

Obvestilo

Spoštovani starši, skrbniki!

Ker je v sredo, 8.2.2017 kulturni praznik in dela prost dan, otroci nimajo pouka. Dom Antona Skale bo zato vrata zaprl v torek, 7.2.2017 ob 17.00 uri, zato Vas prosimo, da pridete po otroka oziroma ga bomo po dogovoru spremili do avtobusa. Dom se o odprl v sredo, 8.2.2017, ob 18.00 uri.

BOŽIČNO-NOVOLETNA PRIREDITEV 21.12.2016

V sredo, 21. 12. 2016, smo se v Domu Antona Skale skupaj poveselili na božično-novoletni prireditvi. Našim otrokom, mladostnikom in učiteljem ter vsem zaposlenim so se pridružili starši, naši nekdanji zaposleni, "gost presenečenja" ter Božiček! Medtem ko sta naša učenca celoten program povezovala z rimami božične pesmi, se je vsaka skupina predstavila s svojo zanimivo točko. Na koncu pa nas je presenetil nihče drug kot Dejan Vunjak! Prisluhnili smo mu in skupaj z njim zapeli. Ogrel je naša srca in glasilke! Priredil nam je nepozaben koncert. Zelo smo uživali! Nato nas je po skupinah obiskal Božiček ter nas neskončno razveselil z darili - v pismih smo mu namreč pred tem zaupali svoje želje. Druženje smo zaključili s svečano in slastno božično-novoletno večerjo, ki so nam jo pripravile naše kuharice. Tako smo sklenili naše božično-novoletno druženje.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da smo v naših srcih začutili srečo in toplino prazničnega vzdušja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..