DOM ANTONA SKALE NA KONFERENCI V MESTU BARDEJOV

Dom Antona Skale je aktivno sodeloval na Konferenci Od aktivnega državljana do aktivnega Evropejca. Konferenca je potekala na Slovaškem v mestu Bardejov in delno tudi na Poljskem v mestu Zdrój. Z udeleženci konference iz drugih evropskih mest smo si izmenjali kontakte in izkušnje za delo z otroci s posebnimi potrebami.

POTEPANJE PO PREKMURJU IN PRLEKIJI

Mladostnice 5. skupine Doma Antona Skale s svojima vzgojiteljicama Natalijo Ekart Misleta in Anjo Ferlin so se med 5. in 9. majem potepale po Prekmurju in Prlekiji v okviru projekta Doživljajska pedagogika.

JAVNA POHVALA MARKU TUŠKU

Vzgojitelja 4. skupine izrekava posebno pohvalo mladostniku Marku Tušku, ki je skozi vso šolsko leto sodeloval na različnih domskih prireditvah, imel vzorno vedenje, zaključni izpit opravil z odliko in v šoli dobil tudi posebno spričevalo s pohvalo.
Čestitava in M arku želiva še mnogo tako uspešnih let. Njegova vzgojiteja Vesna Koelnko in Srečko Reisman.

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..