BOŽIČNO-NOVOLETNA PRIREDITEV 21.12.2016

V sredo, 21. 12. 2016, smo se v Domu Antona Skale skupaj poveselili na božično-novoletni prireditvi. Našim otrokom, mladostnikom in učiteljem ter vsem zaposlenim so se pridružili starši, naši nekdanji zaposleni, "gost presenečenja" ter Božiček! Medtem ko sta naša učenca celoten program povezovala z rimami božične pesmi, se je vsaka skupina predstavila s svojo zanimivo točko. Na koncu pa nas je presenetil nihče drug kot Dejan Vunjak! Prisluhnili smo mu in skupaj z njim zapeli. Ogrel je naša srca in glasilke! Priredil nam je nepozaben koncert. Zelo smo uživali! Nato nas je po skupinah obiskal Božiček ter nas neskončno razveselil z darili - v pismih smo mu namreč pred tem zaupali svoje želje. Druženje smo zaključili s svečano in slastno božično-novoletno večerjo, ki so nam jo pripravile naše kuharice. Tako smo sklenili naše božično-novoletno druženje.

 

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da smo v naših srcih začutili srečo in toplino prazničnega vzdušja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOŠČILO 2017

Ne čakajte,
da bi postali popolni,
da bi se vzljubili.
Vi ste že popolni,
prav tu in prav zdaj.

Želimo Vam veliko
srečnih trenutkov,
veliko nasmejanih obrazov 
in prijaznih besed.

 

 

 

 

SREČNO 2017!

 

 

 

 

 

PRAVLJIČNA DEŽELA - CELJE

V četrtek, 15. 12. 2016, smo se odpeljali v pravljično mesto Celje. Ko smo izstopili iz avtobusa, nas je pričakal prijazen škrat, ki nas je vodil v pravo Pravljično deželo. Na odru smo zaplesali s pravljičnimi vilami in prisluhnili pravljici. S pravljičnimi cekini smo kupili sladke dobrote na stojnici »Sladke sanje pri sladkem Toniju« ter se z njimi posladkali. Nekateri smo se peljali s pravcato pravljično kočijo, drugi smo jahali na pravljičnem konjičku. Sprehodili smo se po okrašenih ulicah, občudovali lučke in tako začutili utrip čudovitega pravljičnega in prazničnega mesta.

 

 

 

 

 

 

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..