Pridne note 2017

Na spodnji povezavi si lahko preberete informativno vabilo na mednarodni glasbeni projekt PRIDNE NOTE 2017!

Pridne note

 

PRIREDITEV OB KULTURNEM DNEVU 13. 2. 2017

V ponedeljek, 13. februarja 2017, smo v Domu Antona Skale Maribor s kulturnim programom obeležili minuli slovenski kulturni praznik. Prisluhnili smo zgodbi o življenju našega največjega pesnika Franceta Prešerna, vmes pa so se publiki s svojimi kulturnimi točkami predstavile tudi vse naše skupine. S svojo prisotnostjo nas je počastila gospa Ambrožič – v spomin na njenega moža, dobrotnika DAS-a Boruta Ambrožiča st., je namreč poimenovana tudi soba v naši domski knjižnici, na kar smo izredno ponosni. Vse prisotne pa je nagovoril tudi njun sin, g. Borut Ambrožič, vodja projekta »Otrokom prijazno Unicefovo mesto Maribor«, ter naše otroke in mladostnike na njihovo veliko presenečenje in veselje obdaril z darili, ki jih je prispevalo podjetje Jolly-Aero. Zahvaljujemo se vsem, ki ste omogočili, da smo ob kulturnem dnevu še posebej začutili, da je naš dom zares »otrokom prijazno mesto«.

 





   

       

Obvestilo

Spoštovani starši, skrbniki!

Ker je v sredo, 8.2.2017 kulturni praznik in dela prost dan, otroci nimajo pouka. Dom Antona Skale bo zato vrata zaprl v torek, 7.2.2017 ob 17.00 uri, zato Vas prosimo, da pridete po otroka oziroma ga bomo po dogovoru spremili do avtobusa. Dom se o odprl v sredo, 8.2.2017, ob 18.00 uri.

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..