Velikonočni prazniki

Spoštovani!

Pred nami so Velikonočni prazniki in prvomajske počitnice. Radi bi vam sporočili, da odpiramo vrata doma v ponedeljek, 17. 4. 2017 ob 18.00 uri in po prvomajskih počitnicah, v torek, 2. 5. 2017, ob 18.00 uri. V sredo 26. 4. 2017 velja petkov urnik.

Želimo vam, da praznike in počitnice preživite prijetno v krogu družine in prijateljev! 

 

ZLATO IN SREBRNO PRIZNANJE za raziskovalni nalogi!

6. april. 2017, ZLATO PRIZNANJE NA SVEČANI PODELITVI V OKVIRU 34. SREČANJA PROJEKTA »MLADI ZA NAPREDEK MARIBORA 2017« V NARODNEM DOMU

Mladostnice 5. skupine Doma Antona Skale – Anja Videčnik, Tamara Fras ter Valentina Bedek Ožvalt pod mentorstvom učiteljic Natalije Ekart Misleta ter Anje Ferlin – so za svojo odlično raziskovalno nalogo s področja zgodovine z naslovom Hagaču, hagaču v četrtek, 6. aprila, na svečani podelitvi v Narodnem domu prejele (letos že drugič zapored) zlato priznanje, Valentina pa je prejela tudi posebno priznanje, ker je kot mlada raziskovalka pri projektu sodelovala že 3. leto zapored. Nagrajenkam in mentoricam iskreno čestitamo! Ponosni smo na vas in vašo odličnost, s katero nas zastopate v okolju, ki – s podeljenim zlatim odličjem – to tudi prepoznava.

 

6. april 2017, SREBRNO PRIZNANJE NA ZAKLJUČNI PRIREDITVI 31. DRŽAVNEGA FESTIVALA TURIZMU POMAGA LASTNA GLAVA V MERCATOR CENTRU TABOR II

 

V četrtek, 6. aprila 2017, pa so se mladostnice 5. skupine Anja Videčnik, Tamara Fras, Valentina Bedek Ožvalt ter Urška Žižek z mentoricama Natalijo Ekart Misleta in Anjo Ferlin kot avtorice »načrta za 4-dnevni aktivni športni oddih – S kolesom po Prlekiji« z naslovom »Počasi morje je veliko kopnu risalo obliko …« udeležile tudi podelitve priznanj 31. festivala Turizmu pomaga lastna glava – in prejele srebrno priznanje. Na zaključni prireditvi v Mercator centru Tabor II so pri postavitvi tržnice in predstavitvi projekta sodelovali tudi Urh Zelko, Milan Stošić ter Nejc Ankovič. Nagrajenkam in sodelujočim iskreno čestitamo, vse bralce in bralke naše spletne strani pa vabimo, da se po njihovem načrtu »S kolesom po Prlekiji« tudi sami odpravite na aktivni športni oddih!

 

    

 

    

 

 

Pridne note 2017

Na spodnji povezavi si lahko preberete informativno vabilo na mednarodni glasbeni projekt PRIDNE NOTE 2017!

Pridne note

 

SVETOVANJE

 

PUBLIKACIJA

DAS_PUBLIKACIJA

SLIKE - FILMI

GALERIJA SLIK 

LOKACIJA DOMA

JEDILNIK DOMA

Našše spletno mesto za pravilno prikazovanje uporablja pišškotke. Brskanje po spletnem mestu je s pišškotki prijetnejšše in hitrejše. Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Informacije najdete tukaj..