Spoštovani starši, rejniki, skrbniki in dragi otroci, mladostniki!

Počitnice so mimo in čas je, da pričnemo z novim šolskim letom. Vrata odpira tudi Dom Antona Skale, ki vas že nestrpno pričakuje. 

S 1. 9. 2021 se združujemo z Osnovno šolo Gustava Šiliha Maribor in postajamo Center za vzgojo, izobraževanje, usposabljanje in svetovanje Gustava Šiliha Maribor, Enota Dom Antona Skale. To za naše delovanje in oskrbo vaših otrok ne prinaša nobenih večjih sprememb, prinaša le več možnosti za boljše sodelovanje in povezovanje s programi, ki jih izvaja Osnovna šola Gustava Šiliha.

Kot vsako leto, tudi letos svoja vrata odpiramo v sredo, 1. 9. 2021, od 7.00 ure dalje, da se namestite in čim uspešneje začnete z novim šolskim letom. Vsak teden bomo tukaj do petka do 17.00 ure. V prihodnje bomo vrata odpirali ob nedeljah, torej ste tisti iz bolj oddaljenih krajev dobrodošli vključno od  nedelje, 5. 9. 2021, dalje, ko bomo odprti od 18.00 ure.

Ker se še vedno soočamo s preprečevanjem širjenja virusa COVID-19, v novo šolsko leto ponovno vstopamo nekoliko drugače. Še naprej smo primorani upoštevati ukrepe za zmanjševanje možnosti okužbe s COVID-19, zato vas prosimo za upoštevanje že usvojenih ukrepov iz prejšnjega šolskega leta. Že v začetku ostajamo v mehurčkih po skupinah, zato vas prosimo, za lažjo organizacijo nedeljskega dežurstva, da se ob nedeljah vračajo res samo tisti otroci, ki ob ponedeljkih zjutraj nimajo možnosti vrnitve v Dom. Ob ponedeljkih otroci v Dom lahko prihajajo od 5.30 ure dalje. 

V prilogi vam pošiljamo soglasja za novo šolsko leto. Prosimo, da jih otroci in mladostniki prinesejo podpisana zraven, ko pridejo v Dom.

Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na svetovalno službo na številko: 040 534 423. 

Lep preostanek počitnic in se vidimo v sredo!

Vodja enote Doma Antona Skale

Anja Ferlin

SOGO dostopnost