IZVAJANJE PROGRAMA NA DALJAVO

Dragi starši in skrbniki, otroci in mladostniki.


Kot veste se zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19 se na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in Odredbe ministra za zdravje o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja izvedejo naslednji ukrepi:

S ponedeljkom, 16. 3. 2020, dom zapiramo. Ukrep je trenutno predviden do preklica. Glede na razvoj dogodkov vas bomo obvestili o morebitnih nadaljnjih ukrepih.

V domu smo se odločili, da bomo s ponedeljkom, 23. 3. 2020,  pričeli z izvajanjem načrtovanega programa na daljavo.

Za izvajanje programa na daljavo smo se odločili na podlagi priporočil in v dobro otrok in mladostnikov, saj želimo, da bi naši otroci/mladostniki ostali v stiku z vzgojno-izobraževalnim delom.

Vzgojitelji bodo vstopili v kontakt z otroci/mladostniki in starši, vsak vzgojitelj bo sproti pripravljal delo in bo v kontaktu z otroci oz. mladostniki. Naša prednostna naloga bo učno področje, vzgoja k samostojnosti, delovna vzgoja, usmerjena zaposlitev in aktivno izkoriščanje prostega časa ter skrb za zdravje.

Vas, starše, skrbnike, pa prosimo, da nam v teh izrednih razmerah pomagate, kolikor je to le mogoče, s spremljanjem in spodbujanjem.

Prepričani smo, da nam lahko s skupnimi močmi uspe tudi tak način dela, želimo si pa, da se vsi kmalu zdravi vrnemo v Dom Antona Skala. 

dr. Marica Horvat, ravnateljica

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

 

 

 
 
SOGO dostopnost